Portfolio

Een onvolledige greep uit mijn portfolio. De partners die op deze pagina staan vermeld zijn mijn eigen projecten bij goede kennissen van mij. Het gros van mijn portfolio en ervaring komt voort uit mijn werkzaamheden bij WindroseHQ, waar we met een klein team dagelijks bezig zijn om onze klanten te helpen groeien door de budgetten van vele miljoenen zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Klusentuin.nl–> www.klusentuin.nl (www.nijdam.nl)

Voor klusentuin.nl beheer ik alle online marketing activiteiten, waaronder Google Ads en Social Advertising. In 2020 behaalden we een omzetgroei dat in de vele honderden procenten loopt dankzij een goed samenwerkende strategie tussen Website, Google Ads en Social Advertising.

Nieuwevloer.nl –> www.nieuwevloer.nl (www.nijdam.nl)

Middels Lead Ads op Social Media, goede en efficiënte Google Ads campagnes en campagnes gericht op het bezoeken van de showroom zorgen we voor instroom van nieuwe klanten.

Service Dienst Groningen –> www.servicedienstgroningen.nl

Met Google Ads realiseren we de instroom van nieuwe klanten uit Groningen, Drenthe en Friesland op bepaalde services. Zowel de zakelijke als particuliere markt.

vv GEO –> www.vvgeo.nl

Voor deze voetbalvereniging realiseerde ik een website met automatische integratie en synchronisatie van standen, uitslagen & programma. Ook wordt informatie vanaf deze website rechtstreeks getoond op de TV in de kantine én in die mobiele app van Voetbal.nl.

Wielervereniging Oet Steem –> www.oet-steem.nl

Deze wielervereniging uit Stedum maakt inmiddels al vele jaren met plezier gebruik van de door mij opgeleverde website

Adviesbureau Ark Steem –> www.ark-steem.nl

Ark Steem uit Stedum wou een eenvoudige website waarop de diensten en portfolio zichtbaar zijn en die goed gevonden kan worden op internet.