Online marketing

Wil jij graag beter zichtbaar worden in Google en wil je groeien met jouw bedrijf? Doe je nu al wat, maar is het niet rendabel genoeg? Of heb je nog nooit geadverteerd via Google of Social Media? Schakel mij in om jou te helpen!

Samen met jou bekijken we waar de beste kansen liggen, wat de ‘quick wins’ zijn en stellen we een plan op voor jouw strategie op het internet. Het is NIET zo dat ik alles uit handen neem. Ik verwacht ook van de ondernemers die ik help dat ze mij (snel) voorzien van benodigde informatie en meedenken over de kansen. Een ‘tweerichtingsweg’ moet het worden, alléén dan wordt een samenwerking succesvol is mijn ervaring.

Google Ads

Google Ads draait om meer dan alleen bovenaan staan. Het gaat om de perfecte combinatie van zichtbaarheid, relevantie én rendabiliteit. Je advertenties moeten aan de juiste mensen worden weergegeven op het juiste moment en met de juiste inhoud, niet zozeer aan iedereen op elk moment.

Ik help je met de juiste campagnetypes, biedingen, budgetten, doelgroepen, zoekwoorden, advertenties en extensies. Alles doen we op data en daarom is het belangrijk dat we ook de meetbaarheid en dus impact van de advertenties in kaart hebben. Dit regel ik ook en zodoende kunnen we toewerken aan een zeer stabiel en rendabel Google Ads account.

Social Ads Advertising

Adverteren op Facebook, Instagram en YouTube (via Google Ads) kan een geweldig middel zijn voor jouw bedrijf om nieuwe klanten te vinden. Het grote voordeel, maar tegelijkertijd uitdaging, is dat je heel gericht mensen kunt bereiken die passen bij jouw klantprofiel. Bij Google moeten mensen op zoek zijn naar jouw product of dienst om je te kunnen vinden, bij social bereiken we ook mensen die mogelijk nog niet gericht bezig zijn met hetgeen waarvoor jij gevonden wilt worden. Ook is Social bij uitstek geschikt voor heractivatie campagnes op bestaande klanten en remarketing van bezoekers uit andere bronnen. Zo onstaat ‘dubbele zichtbaarheid’ en de kracht van herhaling is vaak erg succesvol.

Middels een eigen succesvolle ‘funnel’ halen we mensen door een soort trechter die leidt tot een vaste instroom van nieuwe klanten aan de onderkant. Door het tonen van de juiste content aan de juiste doelgroep op het juiste moment zul je een goede instroom krijgen van nieuwe klanten. Weten welke funnel ik voor jou in gedachten heb en welke kansen ik voor jouw bedrijf zie? Neem contact op en we bespreken het.